Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen en opleiding t/m 3b Mastergraad, Soul Body Fusion®, Quantum Matrix en Access Consiousness - Access Bars

SBFcropped cropped header 940 21 300x91Soul Body Fusion

Wilma is een Gecertificeerde SBF® Practitioner

 

Lekker in je vel zitten door Soul Body Fusion®

"Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn? Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…."

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden en healing kan ervaren.
 Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness, een organisatie die zich wijdt aan spirituele bewustzijnsontwikkeling, het ontwaken van het bewustzijn. Jonette is een onderzoekster en ontdekker—zowel in de innerlijke werelden als met haar reizen rond de wereld. Ze is een moderne mystica, met de gave van helderziendheid, healing, en de unieke capaciteit om energieën vast te houden waardoor anderen hun spirituele waarheden kunnen ervaren.
Bron: soulbodyfusion.nl

 

Ervaring van een Soul Body Fusion (SBF) sessie:

Mevrouw A. uit Tiel:
Tijdens een ontzettend drukke periode ben ik bij Wilma geweest voor Soul Body Fusion. Ik had er nog nooit van gehoord en wist niet zo heel goed wat ik moest verwachten, maar ik heb het gewoon over me heen laten komen. Met een hoofd dat zo vol zat met van alles en nog wat had ik sowieso geen ruimte om daar over na te denken. Het hoefde ook niet gelukkig.
Wilma legde kort uit wat ze ging doen en nadat ik lekker was gaan zitten bouwde ze een energieveld op en sprak ze rustig over wat ze aan het doen was. Ik kreeg heel sterk mee dat deze sessie iets was wat ik mezelf mocht gunnen en heb me eraan overgegeven. Onder aanwijzingen en hulpvragen van Wilma kon ik even de wereld loslaten en diep bij mezelf naar binnen gaan. In alle veiligheid, want zoals ze me had verteld, was ik verbonden met het universum en kon me niets gebeuren. Het is moeilijk uit te leggen wat ik voelde en wat ik ervaren en gezien heb. Maar de rust en sereniteit (die ik ook heel hard nodig had), het vanzelfsprekende, het gevoel van balans en oneindigheid zijn me nog heel lang bijgebleven.
Ook door een ‘trucje’ van Wilma, kan ik nog steeds vrij gemakkelijk bij datzelfde gevoel komen, al gaat dat niet meer zo diep na ruim 6 maanden. Tijdens de sessie was ik vrij ‘ver weg’ en heeft Wilma me letterlijk en figuurlijk opgevangen. Het is me maar zelden overkomen dat ik mezelf zo los kon laten en dat heeft absoluut te maken met de zekerheid en veiligheid die ik bij Wilma heb ervaren. Dank Wilma!


cat collectief schild 2019 internetReikivereniging Cirkel

De behandelingen zijn ondersteunende therapieën en kunnen nooit een reguliere behandeling bij arts of specialist vervangen.  

Inschrijven Nieuwsbrief