Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen en opleiding t/m 3b Mastergraad, Soul Body Fusion®, Quantum Matrix en Access Consiousness - Access Bars

 

Reiki 3b graad (Reiki Master Teacher)


Als je je zo verbonden voelt met de Reiki-energie dat je het zelf wilt doorgeven of als je het gevoel hebt de cyclus te moeten afronden, kun je na de Reiki 3a initiatie verder gaan met de Reiki 3b Master Teacher-gaad.

Veel mensen ervaren deze graad als een afronding; het is compleet.
Bij de Leraar-graad hoort een pesoonlijke inzet voor het stimuleren van niet alleen je eigen bewustwording en groei, maar ook die van anderen door jou manier van ZIJN. Je gaat ook verantwoording dragen voor de manier van overdracht van de Reiki-energie ...
Je wordt Meester over je eigen leven en je gaat meer op je intuitie vertrouwen.

De Reiki-leefregels zijn op een natuurlijke manier geïntegreerd in je leven en je wilt dat overbrengen op toekomstige leerlingen.
En je voelt een diepe verbondenheid met de energie. Zuiverheid voor alles.

 

Toelatingseisen / voorwaarden: 

Voordat je doorstroomt naar het Reiki Master Teacher niveau is het (naar mijn mening) belangrijk het één en ander uit te diepen bij jezelf en met de Reiki-energie.
Dit niveau eist een diepe verbinding aan het Reiki systeem, je neemt namelijk verantwoording op je om het Reiki systeem over te brengen aan je leeringen, je moet ze kunnen begeleiden in hun groeiproces en erkennen wat de Reiki voor jezelf heeft betekend.

Tot vorig jaar heb ik altijd hetzelfde tarief voor iedere graad aangehouden.

Helaas ben ik de laatste tijd "workshop-hoppers" tegengekomen die even snel de Reiki Master graad wilden halen tegen een voordelig tarief, en die dan snel zelf mensen af te stemmen. Ik ben geschrokken hoe respectloos sommige van deze aankomende Reiki Masters met de energie en mensen kunnen omgaan.

Om het gevoel en respect van de Reiki energie bij hen te onderwijzen kost tijd en energie.
Eigenlijk ben ik helemaal niet van regels.... maar dat is de reden dat ik voorwaarden heb gesteld, en de prijs heb veranderd. (Mijn eigen cursisten krijgen per graad een korting bij de Reiki Master opleiding omdat ik weet wat zijn hebben geleerd) 

 

De Reiki Master (Teacher) cursus kun je volgen minimaal een half jaar na je Reiki 3a inwijding, tijdens dat halfjaar kun je wel al beginnen met de voorwaarden.

Om de taak van Reiki Master voor te bereiden heb ik wat voorwaarden ingesteld:

  • Je hebt Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3a gevolgd (kopieën van certificaten beschikbaar)
  • Stage: Je bent al assistent geweest bij een Reiki 1 en 2-cursus Het meedraaien van Reiki 1 en Reiki 2 cursussen bij mij is gratis bij de opleiding.
    De beleving van de cursussen vanuit het perspectief van aankomend Reiki Master Teacher is anders als bij het volgen van de cursus.
    Je geeft samen met mij instructie, legt uit en geef antwoord op vragen van de cursisten.
    Ook ben je aanwezig bij een terugkom-sessie van de Reiki-klas die je hebt meegedraaid.
  • Je hebt zelf een meditatie verzorgd/geschreven.
  • Je hebt minimaal twee oefenavonden meegemaakt en daar een meditatie verzorgd. 

 

Deze uiteindelijke Reiki 3b graad afronding is 2 dagen.

Dag 1:
- Doornemen en uitvoeren van de diverse behandelingen
- Je eigen geschreven meditatie uitvoeren
- Gesprek hoe de stand van zaken is; blokkades, knelpunten onzekerheden e.d. naar aanleiding van de vragenlijst die bij aanmelding per mail wordt verzonden. 
- Herhaling van de Reiki 2 symbolen
- Het Master symbool leren schrijven met mantra

Dag 2:
- Het aanleren van de inwijdingsprocedures voor de Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3a en Reiki 3b
- Eén inwijding tot Reiki Master (Teacher)
- Ontvangst certificaat en cursusboek
 

Kosten:   zie tarievenpagina
 

Extra ondersteuning en trainingen voor de Reiki 3b opleiding


Afhankelijk van het ontwikkelingsniveau van de aanstaande Reiki Master Teacher: Extra ondersteuning bij het ontwikkelen van eigen cursusmateriaal / website / organiseren Reiki cursus.
Kosten:   zie tarievenpagina

 

Inschrijven Nieuwsbrief