Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen en opleiding t/m 3b Mastergraad, Soul Body Fusion®, Quantum Matrix en Access Consiousness - Access Bars

Reiki behandelingen in regio Tiel

Reiki-behandeling op de massagetafel is ontspanning 

Deze behandeling duurt ongeveer een uur.
De energie wordt gegeven door handoplegging. Via de handen van de Reiki-gever stroomt de energie het lichaam binnen, om zo het lichaam weer in balans te krijgen.

De handen worden zachtjes direct op het lichaam geplaatst, of ongeveer 10 cm. er boven gehouden, en de energie stroomt via de handen van de Reiki-behandelaar naar de ontvanger. Hierbij wordt nooit een erogene zone aangeraakt.

 

Een Reiki behandeling wordt ervaren als een bijzonder rustgevende en stress verminderende ervaring.  Door deze ontspanning krijgt het lichaam de kans om te herstellen en spieren te ontspannen.
Ook de ademhaling wordt rustiger en dieper. Het helpt je lichaam zich te ontdoen van afvalstoffen en heft energieblokkades op. Er worden verschillende processen in gang gezet waarbij zowel lichaam als geest gezonder en sterker worden.

 

Er kunnen soms ook emotionele ontladingen of verwerking van verdriet plaatsvinden. Helemaal niet erg, dat lucht alleen maar op en hierdoor kan je energie weer gaan stromen.

  

Bij Reiki behandelingen blijven alle kleren aan, het is wel raadzaam geen knellende kleding te dragen.

 

Bij de eerste behandeling wordt vooraf uitgelegd waar de handen worden neergelegd. Zijn er handposities die de ontvanger niet prettig vindt dan wordt daar rekening mee gehouden.
U bepaalt wat er gebeurt. 

Kijk hier voor de tarieven van Reikipraktijk Betuwe

 

Reiki-behandeling op afstand 

Soms is het niet mogelijk zelf voor een behandeling aanwezig te zijn. Dan is het mogelijk om een behandeling op afstand te krijgen.
Vooraf is er telefonisch contact, dan volgt de behandeling. Dit duurt ongeveer 20 minuten.
Dit is ook een manier om te behandelen bij ernstige verwondingen waarbij aanraking niet of nauwelijks mogelijk is. 

Kijk hier voor de tarieven van Reikipraktijk Betuwe

 

 

Werkt Reiki altijd?

In principe wel, maar het is belangrijk om te weten dat de energie alleen stroomt als de ontvanger dat wil en toelaat. De ontvanger hoeft er niet in te geloven om het te laten stromen, simpel weg openstellen is voldoende.  

 

De Reiki-behandelaar is slechts een "regenpijp voor energie" en de persoon die behandeld wordt draait de spreekwoordelijke kraan open. Niets gaat tegen de integriteit van de persoon in. Met Reiki kan er nooit iets verkeerd gedaan worden. Behandelingen moet gezien worden als een ondersteunende therapie die nooit reguliere medische behandelingen vervangt.

 

Behandelingen uitsluitend op afspraak


Bekijk hier de locaties waar ik de behandelingen geef   

Kijk hier voor de tarieven van Reikipraktijk Betuwe

 

Ben je enthousiast geworden over Reiki...

Dan kun je dat ook zelf leren. Kijk hiervoor bij de Reikicursus-1 van Reikipraktijk Betuwe


cat collectief schild 2019 internetReikivereniging Cirkel

De behandelingen zijn ondersteunende therapieën en kunnen nooit een reguliere behandeling bij arts of specialist vervangen.  

Inschrijven Nieuwsbrief

OPFRISCURSUS iStock 641835540 Peter Chernaev 200x133px

Reiki zelf leren toepassen

Iedereen kan het leren door een Reiki-cursus (binnen de Reiki zijn er 3 niveaus) te volgen. Er zijn geen speciale gaven nodig.
Het wordt vaak ervaren als de eerste stap op weg naar bewustwording ('heel worden' is misschien beter op zijn plaats).

 

Ook mensen die al langer bezig zijn op het bewustzijnspad ervaren een verdieping van hun energie en Zijn. Het lijkt duidelijker te worden hoe ze in het leven staan en wat zij eraan kunnen doen en ervaren hoe sterk hun eigen innerlijke kracht is.

Het volgen van de cursus en het ontvangen van de Reiki-afstemmingen tijdens de cursus geeft je lichaam en geest een enorme stimulans om weer in je eigen kracht te komen staan en meer zelfbewust de maatschappij tegemoet te kunnen treden.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of als je een datum wilt plannen !
tel.: +31651977965   of via het contactformulier