Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen en opleiding t/m 3b Mastergraad, Soul Body Fusion®, Quantum Matrix en Access Consiousness - Access Bars

Reiki in Tiel

 
Wat is reiki?

Reiki is een Japans woord dat universele levensenergie betekent.
In aanleg is ieder mens in staat levensenergie door te geven. Maar in de loop van ons leven verliezen vele mensen dat contact. Toch zijn er reflexen waar we niet altijd bij stilstaan: Als we onze knie stoten, of hoofdpijn hebben, leggen we daar snel onze handen op om de pijn te verzachten.

Reiki leer je in de eerste plaats voor jezelf. De warme, liefdevolle Reiki-energie kun je geven en ontvangen zo vaak je daar behoefte aan hebt. Je verbinding met Reiki wordt in een workshop met vier afstemmingen (initiaties) hersteld. Je wordt dan Reiki voor de rest van je leven. Een groot cadeau voor jezelf.

Om Reiki te leren hoef je geen speciale gaven te bezitten... Iedereen kan het leren.

Je hebt altijd iets "bij de hand". Je staat dan niet met "lege handen" als ziekte, lichamelijke ongemak of psychische onbalans op je weg komt (bij jezelf of anderen). Je hebt na de cursus immers twee energierijke handen die je neer kunt leggen waar het maar nodig is. Het geeft een weldadige ontspanning waardoor het lichaam zijn zelfherstellende vermogen weer kan aanspreken en mensen weer in balans komen.

Je hoeft natuurlijk niets te mankeren om Reiki-behandelingen te ontvangen. Het is dan gewoon genieten van de warme weldaad. Reiki kan ook een spirituele en persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Mensen komen weer in hun eigen kracht te staan, durven weer beslissingen te nemen... ga zo maar door.

 

Werkt Reiki altijd?

Het is belangrijk om te weten dat de energie alleen stroomt als de behandelde dat toelaat. De Reiki-behandelaar is slechts een "regenpijp voor energie" maar de persoon die behandeld wordt draait de spreekwoordelijke kraan open. Niets gaat tegen de integriteit van de persoon in.

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

OPFRISCURSUS iStock 641835540 Peter Chernaev 200x133px

Reiki zelf leren toepassen

Iedereen kan het leren door een Reiki-cursus (binnen de Reiki zijn er 3 niveaus) te volgen. Er zijn geen speciale gaven nodig.
Het wordt vaak ervaren als de eerste stap op weg naar bewustwording ('heel worden' is misschien beter op zijn plaats).

 

Ook mensen die al langer bezig zijn op het bewustzijnspad ervaren een verdieping van hun energie en Zijn. Het lijkt duidelijker te worden hoe ze in het leven staan en wat zij eraan kunnen doen en ervaren hoe sterk hun eigen innerlijke kracht is.

Het volgen van de cursus en het ontvangen van de Reiki-afstemmingen tijdens de cursus geeft je lichaam en geest een enorme stimulans om weer in je eigen kracht te komen staan en meer zelfbewust de maatschappij tegemoet te kunnen treden.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of als je een datum wilt plannen !
tel.: +31651977965   of via het contactformulier