Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen en opleiding t/m 3b Mastergraad, Soul Body Fusion®, Quantum Matrix en Access Consiousness - Access Bars

Quantum Matrix behandeling

Wat is Quantum Matrix in regio Tiel

Quantum Matrix is een unieke behandelmethode die is gebaseerd op het nieuwe bewustzijn, nieuwe energie in een nieuwe tijd. Quantum Matrix laat je zien en voelen dat de mogelijkheden grenzeloos, uniek en verrassend eenvoudig zijn.

Je wordt je bewust van je Zuivere Bewustzijn die zich in een tijdloze ruimte bevindt. Je zuivere bewustzijn kun je vergelijken met de data-opslag van een computer. Door hier een directe verbinding mee te leggen, heb je meteen toegang tot al jouw informatie. Het is niet meer noodzakelijk om de oorzaak van je “thema’s” te weten. Je kunt de informatie van die thema’s die niet meer nodig is op een eenvoudige en snelle manier losmaken en wissen, net als bij een computer.
Deze theorie is onder andere gebaseerd op de kwantumfysica (zie ook Matrix Energetics - Richard Bartlett) die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is door middel van het morfogenetisch veld.
En zo voelt het ook.
Vanuit je Ware Ik heb je de beste verbinding met alle informatie in je eigen Matrix, het morfogenetisch veld en de Leegte. In de Leegte bevindt zich de scheppende kracht, de oerkracht. Jij hoeft niets meer te doen, de Leegte regelt alles op alle niveaus.

Quantum Matrix is: bewust worden van je klacht, de oude informatie verwijderen, duidelijk formuleren wat je graag zou willen, verbinden met de informatie die nodig is en loslaten. Het proces zal zijn eigen weg zoeken. Is het zo eenvoudig? Ja, het is echt eenvoudig.. Quantum Matrix kent geen beperkingen, kaders of regels.

 

Werkwijze
De behandeling begint met een gesprek waarbij de aandachtspunten die je in het intakeformulier hebt omschreven kort behandeld worden.

De behandeling begint in staande positie. Doordat ik mij met je verbind door middel van lichte aanraking aan de achterzijde van de nek, krijg ik toegang tot je informatieveld. Het lichaam kan reageren door te bewegen. Daarna gaat het proces vaak verder in liggende positie. Op het allerhoogste trillingsniveau is het mogelijk dat de emotie wordt gescheiden van de gebeurtenis. Er ontstaat ruimte in je informatieveld. Dit zal zich ook in de fysieke laag (lichaam) positief manifesteren.

Na de behandeling volgt nog een kort afsluitend gesprek. Uit ervaring is gebleken, dat er gemiddeld 3 behandelingen nodig zijn voor een goed resultaat.

 

Klachten en thema’s
Onderstaand een greep uit verschillende klachten en thema’s:

Fysiek: Lichamelijke klachten zoals gewrichtsklachten, rugklachten, scheef bekkenstand, nekklachten, hoofdpijn, darm- en spijsverterings-klachten, hormonale onbalans, ontstekingen, allergieën, vermoeidheid, slapeloosheid, e.d.

Emotioneel: Gevoelens van verdriet, angst, schuld of boosheid, beperkt zelfvertrouwen en angst voor de eigen kracht, traumaverwerking, depressie, burn-out, stress, rouw, e.d.

Mentaal: Blokkerende overtuigingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘het mag niet’, ‘er moet gewerkt worden’ en thema’s als ontvangen, controle en overgave, accepteren van wat er is, e.d.

Relationeel: Conflicten tussen partners of met familie of werkgever, moeite op eigen benen te staan, e.d.

Nadat je een eerste sessie hebt gehad, kun je besluiten het behandeltraject in te gaan. De eerste behandeling wordt in het behandelplan opgenomen zodat er nog twee sessies overblijven. De eerste sessie wordt dan verrekend met het basispakket van 3 sessies). Je krijgt per e-mail een vragenlijst, die je kunt mailen of bij het tweede consult kunt inleveren.

Basispakket van 3 sessies
Voor het basispakket moet een intakeformulier en een vragenlijst worden ingevuld en twee vervolg-afspraken worden gepland. Graag de informatie in de formulieren zo beknopt mogelijk weergeven en alleen datgene aangeven wat je wilt meedelen.
Het doel van het intakeformulier is om een beeld te krijgen van je, zodat ik me alvast kan voorbereiden op je komst om je zo effectief mogelijk te kunnen behandelen. De vragenlijst dient op het tweede consult nog ondertekend te worden.

 

Reactie op een QM sessie op afstand:

Mevrouw E uit Tiel, klacht huiduitslag aan de benen en onrust:

- ik ben gaan liggen op de bank, kaarsen aan, muziekje op
- Wilma belde me van te voren en gaf aan dat de sessie een half uur zou duren en mij via de mobiele zou laten weten wanneer het voorbij was
- ik heb me volledig overgegeven. Voelde het warm worden in mijn benen, heel raar maar wel erg lekker. Ook voelde in mijn armen dat het warm werd, het stroomde als het ware en mijn hartslag werd heel rustig
- ik vond het heerlijk! Was daarna rustiger en heb als een blok ingeslapen. Dit alles terwijl ik vrij nuchter ben over dit soort dingen. Het heeft me echt geholpen, gaf me weer energie.

 

Reactie op een QM sessie:

Mevrouw K uit Tiel, klacht allergie, tekort aan energie en somber:

(visualisatie gebruikt) "...Het doet mij weer grinniken. Van de hooikoorts heb ik geen last meer. Ook het zware pak op mijn borst voel ik niet meer. Heeeeel fijn.Ik vond het ook erg fijn om met je over de burnout te praten. ..."  

 


Bekijk hier de locaties waar ik de behandelingen geef.

Behandelingen uitsluitend op afspraak

 


cat collectief schild 2019 internetReikivereniging Cirkel

De behandelingen zijn ondersteunende therapieën en kunnen nooit een reguliere behandeling bij arts of specialist vervangen.  

Inschrijven Nieuwsbrief