Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen en opleiding t/m 3b Mastergraad, Soul Body Fusion®, Quantum Matrix en Access Consiousness - Access Bars

Agenda

Reiki-oefenavond (t/m dec 2020 vervallen)

Donderdag, 5. November 2020, 20:00 - 22:00

Contact : Wilma van der Wielen: 06-51977965

Reiki- en energetische oefenavond

Donderdag is er weer een ENERGIE oefenavond  van 20.00 uur tot ongeveer 22.30 uur (inloop vanaf 19.45u). Wil je tot 22:00uur blijven dat kan ook, maar geef het dan even aan, dan wordt je aan het begin van de avond behandeld zodat je op jouw tijd kunt weggaan.

 

aura fingerDeze oefenavond is toegankelijk voor mensen uit alle reiki-stromingen, maar ook mensen die energetische healings en behandelingen geven.

We beginnen met een meditatie of een uitwisseling van ervaringen of vragen, om daarna elkaar een behandeling te geven op behandeltafel, "Reiki-levende" tafel of stoel.   Omdat we een “open” programma hebben op deze avonden, is het ook mogelijk dat b.v. andere behandelwijzen worden besproken/gedemonstreerd. Dit alles wel met instemming van de aanwezige groep! Is er behoefte aan een Reiki-behandeling … dat is natuurlijk ook altijd mogelijk op de aparte behandeltafel.

 

Bijdrage: € 5,00 (incl. koffie/thee, aanmelden is niet nodig).

Wees welkom in eenheid!   Wilma van der Wielen en Anneke Kastelein

 

Locatie : Dorpsstraat oost 55, 4003 EZ Tiel

-
DEZE AVONDEN ZIJN T/M DECEMBER 2020 AFGELAST.
Dit vanwegen vertraging nieuw LifeJoy-centrum n Tiel en uit voorzorg i.v.m. de Corona-maatregelen.

Inschrijven Nieuwsbrief