Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen en opleiding t/m 3b Mastergraad, Soul Body Fusion®, Quantum Matrix en Access Consiousness - Access Bars

Agenda

Download als een iCal bestand

** Reiki 1 cursus **VOL**

Woensdag, 23. Juni 2021, 09:30 - 16:30

Contact : Wilma tel.: 06-51977965

 

 

Reiki 1 cursus

 

Reiki 1 cursus gegeven door Wilma van der Wielen (en mogelijk met nog een andere Reikimaster).  

In deze Reiki 1 cursus leer je de Reiki-energie toe te passen en wordt ervaren als een stap naar bewuster leven. Het aanraken van b.v. pijnlijke plekken kan al verlichting geven. De Reiki-energie wordt toegepast d.m.v. handoplegging, bij jezelf en bij anderen.

Tijdens de cursus wordt vooral geoefend hoe je de Reiki-energie toepast, je ontvangt vier persoonlijke afstemmingen op de energie en na afloop ontvangen de cursisten een certificaat en een naslagwerk met daarin o.a. de historie en alle toepassingen die tijdens deze dag worden geoefend en besproken. Omdat ik in kleine groepen van max. 3 personen werk, kan de cursus in één dag worden gegeven en is er genoeg ruimte voor aandacht en gelegenheden vragen te stellen.

 

Ook wordt er een terugkomavond of –middag afgesproken. Deze is gratis om de ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te stellen. Ook ontvang je ook een blessing (1 inwijding) voor extra ondersteuning.

 

Kosten Reiki 1 cursus: € 170,- 

Max. 2 cursisten.

 

Heb je interesse... en wil je je opgeven, of heb je nog vragen?
Dan kun je contact opnemen met Wilma per teleloon of WhatsApp: +316-51977965 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
Meer informatie kun je lezen op deze website.

 

Locatie : Tijdelijk: Dorpsstraat oost 55, 4003 EZ Tiel

Inschrijven Nieuwsbrief