Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen, Reiki-opleidingen in alle graden, Soul Body Fusion® en Quantum Matrix sessies

Agenda

** Reiki 1 cursus / door ziekte weer 2 cursusplaatsen

Woensdag, 19. Februari 2020, 09:30 - 16:30

Contact : Wilma tel.: 06-51977965

 

 

Reiki 1 cursus

 

Reiki 1 cursus gegeven door Wilma van der Wielen (en mogelijk met nog een andere Reikimaster).  

In deze Reiki 1 cursus leer je de Reiki-energie toe te passen en wordt ervaren als een stap naar bewuster leven. Het aanraken van b.v. pijnlijke plekken kan al verlichting geven. De Reiki-energie wordt toegepast d.m.v. handoplegging,

Tijdens de cursus wordt vooral geoefend hoe je de Reiki-energie toepast, je ontvangt vier persoonlijke afstemmingen op de energie en na afloop ontvangen de cursisten een certificaat en een naslagwerk met daarin o.a. de historie en alle toepassingen die tijdens deze dag worden geoefend en besproken. Omdat ik in kleine groepen van max. 3 personen werk, kan de cursus in één dag worden gegeven en is er genoeg ruimte voor aandacht en gelegenheden vragen te stellen.

 

Ook wordt er een terugkomavond of –middag afgesproken. Deze is gratis om de ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te stellen.

 

Kosten Reiki 1 cursus: € 170,-

 

De cursus wordt gegeven in Kerk Avezaath (LifeJoy-huis aan de Kamphofstraat 2).

 

Heb je interesse... en wil je je opgeven, of heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Wilma tel.: 06-51977965.   Meer informatie kun je lezen op deze website.

 

Locatie : LifeJoy-huis aan de Kamphofstraat 2, Kerk Avezaath (Nabij Tiel)