Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen, Reiki-opleidingen in alle graden, Soul Body Fusion® en Quantum Matrix sessies

Tachyon energie 

 

Het is een liefdevolle, harmoniserende, helende en vooral neutrale energie. Een energie van de 21ste eeuw.
De energie ondersteunt de mens op zijn eigen weg en laat iedereen in zijn eigen waarde.
Tachyon-energie is de eerste vormhebbende energie, die nog geen functie heeft. Deze functie krijgt het pas als de energie ontvangen wordt. Het is een beetje te vergelijken met stamcellen. Stamcellen hebben een vorm aangenomen, maar kunnen nog elke vorm en functie aannemen die het organisme bevat.
Het creëert perfecte vorm en herstelt richting perfecte vorm.
Tachyon geeft altijd harmonie, balans en éénheid. Het is holistisch op het diepste niveau. Het is onveranderlijk éénheidsgericht, waardoor de werking ervan niet door disharmonische krachten kan worden verkleurd, verzwakt of onderuit kan worden gehaald. Tachyon-energie kan daardoor, anders dan bijvoorbeeld kristallen, geen negatieve ladingen oppikken.

 

De aard van onze gedachten en gevoelens beïnvloeden de werking ervan dus ook niet. Getachyoniseerde producten kunnen daarom probleemloos met anderen worden gedeeld. Je hoeft ook geen kennis of ervaring te hebben om ermee te werken, en het heeft geen ongewenste bijverschijnselen.

Eigenlijk kun je Tachyon geen traditionele healingvorm noemen. Healing-energieën zijn weliswaar intelligent van zichzelf, maar ze hebben wel als het ware een richting qua vorm en functie aangemeten, daarmee dus ook hun bereik beperkend. Tachyon is de vormloze intelligentie erachter, die nog tot elke vormgegeven intelligentie kan verworden. Daarmee kan de tachyon-energie élke vorm en functie aannemen zodra het in aanraking komt met een specifieke vorm van disharmonische energie.
Je zou dus bijvoorbeeld kunnen zeggen dat het lichaam zelf de tachyon-energie zodanig transformeert, dat de tachyon-energie precies die werking krijgt die het lichaam nodig heeft. Het is daarom van grote therapeutische waarde. Het harmoniseert op subatomair niveau, werkt dus holistisch, daarmee ook het zelfgenezend vermogen en het immuunsysteem versterkend. Daarnaast ontstoort het schadelijke energieën van buitenaf.

Naast de mogelijke industriële en therapeutische toepassingen van de tachyon-energie, is het belangrijk te realiseren, zeker in deze tijd waarin we leven, dat het ook een enorme stimulerende factor kan zijn in onze spirituele ontwikkeling. Immers, wij zijn allen continu op weg naar dat éénheidsbewustzijn, waarin we onderweg geconfronteerd worden met de onderwerpen en energieën die ons daarin tegenhouden.
Juist omdat de tachyon-energie op het diepste niveau werkzaam is en die éénheid zo stimuleert, kan het een veel grotere impact hebben dan alleen maar op onze gezondheid. Het kan ons gehele energieveld diepgaand transformeren, ons bewustzijn verruimen, ons beschermen tegen lagere astrale energieën en ook onze heldere ("paranormale") vermogens tot leven brengen.

 

Tachyon meditatie / initiatie

Door met mij in meditatie te gaan kun je aangesloten worden op deze energie. Dit alles kan ongeveer 30-45 minuten duren.
Het kan op afstand gegeven worden, maar persoonlijk vindt ik het fijn om het in een kleine groep te geven zodat direct ervaringen kunnen worden uitgewisseld of vragen gesteld. Ook een één op één meditatie is mogelijk.

 

Mijn voorwaarde voor deze inwijdingen is dat men minimaal Reiki-1 heeft of dat men al met energie heeft gewerkt.
Dan weet men al wat het is om met energie te werken en het te voelen.

 

Er zijn 2 niveau's: Tachyon 2014 en de Tachyon Source (verdieping).
Ik kan beide niveau's doorgeven.