Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen, Reiki-opleidingen in alle graden, Soul Body Fusion® en Quantum Matrix sessies

Orb of Life

 

Sinds 28 december 2010 heb ik mijn eigen Orb of Life ontvangen. En ik kan niet anders zeggen dan: SUPER!!!
Het reinigen van je chakra's gaat snel en doeltreffend, en ook het reinigen van huizen of kamers gebeurt heel nauwkeurig en snel.

Orb of Life is door Ole Gabrielsen via channeling ontvangen en sindsdien in gebruik bij healers. Het is heel bijzonder en makkelijk om ermee aan het werk te gaan.


De Orb of Life is een energie-bol die je na de éénmalige “inwijding/afstemming” krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf orbs te creëren voor elk specifiek doel voor jezelf, voor anderen en om het door te geven aan anderen.

Orbs zijn intelligente energie-bollen die je met je eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen als je dat verzoekt.

Ze kunnen ons bij staan in ons dagelijks leven, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven. Omdat je ook zelf creaties kan maken zijn de mogelijkheden eigenlijk niet samen te vatten in deze handleiding.

Je eigen creativiteit is de grens van de mogelijkheden. Besef wel dat de Orb of Life ook zijn beperkingen kent en niet in materiële zin gebruikt kan worden, zoals veel geld verdienen e.d.

De Orb of Life zal standaard boven je hoofd geplaatst worden en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie. Je hoeft zelf geen moeite te doen om te visualiseren om de Orb voor je geest te halen maar de meesten ervaren hem als een bol licht, vaak blauw-zilver kleurig die boven je hoofd zweeft. Anderen zien een fel witte licht of een goud kleurige bol die alle kleuren van de regenboog uitstraalt.

Verwacht geen spectaculaire effecten zoals knipperende lichten, vreemde geluiden of gevoelens.
De gevoelige mensen die al met energie werken kunnen deze ervaren maar de meesten minder gevoeligen ervaren een gevoel van vredigheid en rust. Sommigen voelen een lichte tintelende sensatie boven hun hoofd en zelfs in hun handen.

 

Je hoeft de Orb of Life niet echt te sturen of instructies te geven. Het blijft 24 uur per dag boven je hoofd zweven en geeft je constant levensenergie. Het is echt een bron van energie die je daarnaast ook automatisch beschermt tegen alle negatieve energie om je heen.
Je kan daarnaast ook instructies geven als je dat wilt. Het is heel eenvoudig, vertel in je eigen woorden wat je wilt wat het moet doen en het zal je intentie automatisch volgen, zoals bijvoorbeeld:

  • Orb of Life, reinig al mijn chakra’s, één voor één.
  • Orb of Life, laad dit voorwerp, water, hanger of ander item, op met je energie/kracht. Na een halve minuut is het voorwerp opgeladen.
  • Orb of Life, reinig deze kamer van alle negatieve energieën.

Als je bezig bent om iemand te healen, dan kan de Orb of Life je ook daarbij helpen. Zeg gewoon wat het moet doen en het gebeurt echt:

  • Orb of Life, geef (naam cliënt) de levenskracht die hij/zij nu nodig heeft.
  • Orb of Life, reinig alle chakra’s van (naam cliënt), één voor één etc.

Wanneer het klaar is zal de Orb vanzelf terugkeren naar zijn positie boven je hoofd of je moet wat anders hebben gevraagd.

Je kan de Orb ook vragen om extra Orbs te creëren met één doel om bijvoorbeeld alleen een ruimte te reinigen of de energie daar in stand te houden. De Orb blijft daar net zolang staan tot je het weer opheft.

Je kan een tijdelijke Orb creëren voor een ander persoon die een periode van een aantal dagen die je opgeeft bij hem blijft of zelfs permanent.
Mocht je om een of ander reden geen energie van je Orb willen ontvangen dan kan je het rustig vragen om te stoppen en weer vragen om het weer door te geven.