Deze website maakt gebruik van cookie om de website technisch goed te laten werken en een koppeling te maken met social media

Reiki Master Wilma van der Wielen

Reiki-behandelingen, Reiki-opleidingen in alle graden, Soul Body Fusion® en Quantum Matrix sessies

Magnified Healing

 

Magnified Healing is een healingtechniek die in 1983 is doorgegeven aan Kathryn Anderson en Gisele King. Vanaf 1992 zijn zij deze techniek uit gaan dragen aan anderen door middel van cursussen.

 

Magnified Healing werkt met Goddelijke en Universele Energie die onder leiding staat van de opgestegen meester Kwan Yin. Zij is een Lichtmeester die op verschillende manieren de mensheid spiritueel verder wil helpen. Zij staat in China en Japan bekend als godin van Goddelijke liefde, empathie en genade.

 

Magnified Healing is een 5e dimensie healing, wat inhoudt dat de energie komt van de Hoogste Bron. Door een behandeling kunnen krachtige veranderingen in het lichaam ontstaan. De healing bestaat uit het scannen en healen van het lichaam, zij brengt de chakra's in evenwicht en is tevens een karma- healing. Dit gaat gepaard met handelingen, woorden en gebaren.

 

Het meest opvallende van Magnified Healing, is dat de vrijgekomen energie naar het Violette Vuur wordt gebracht om getransmuteerd te worden. Degene die je behandelt hoeft dan niet de vrijgekomen energie af te voeren via een reinigingsperiode (zoals bij Reiki).

 

De Magnified Healing wordt staande (en gekleed) gegeven en geeft een groot gevoel van verbondenheid, geaard zijn en vrede.